2018-06-06 05:40:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Giccses holmikra ma ne költsön

Napi horoszkóp június 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma a szavak pergően és szaporán áradnak önből, nagyfokú kíváncsiság jellemzi. Szinte egész nap a telefonon ül, és emailek megírásával tölti az idejét. Gondolatai közlésének olyan fokú vágya van, hogy jobban érdekli az, hogy hangját hallassa, mint a közlés tényleges tartalma. Ön ma többet beszél egy perc alatt, mint amennyit hallgat egy hónapban. Intellektuális értelemben ugrásra kész.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ön rendszerint nagyon jól bánik a pénzzel, így van ez ma is, kiváló üzleti érzékkel rendelkezik, nem élete nagy bizniszét fogja megkötni, de panaszra nincs oka. Talán lassú lehet egy kicsit a döntéshozatalban, mert önnél azt egy „megemésztési idő” előzi meg. Szereti, ha egyszerre több bevételi forrással is rendelkezik. Giccses holmikra ma ne költsön!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma önre elkerülhetetlen döntési helyzetek várnak. Tárgyilagosan gondolja át tetteinek lehetséges következményét. Ön meglehetősen gyors gondolkodású, néha nagyobb szellemi kihívásra vágyik, ma ez a vágya teljesülhet. Egy enyhe diszharmonikus fényszög is beleavatkozik a mai napba, ezért kérjen másoktól is tanácsot.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma kisebb belső feszültség nyugtalanítja, gyakori a hangulatváltozása és a lazításra való képtelensége, ez nehézséget okozhat az érzelmek területén. A folyamatos aggódás, a kiegyensúlyozatlan érzelmek enyhe emésztési zavarokat is okozhatnak. Egy kiadós beszélgetéssel feloldhatja ezt a belső konfliktust.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma minden kis apróságon kiakadhat, figyeljen oda és a nehézségekkel nézzen azonnal szembe! Az eddig szőnyeg alatt tartott problémákat hozza a felszínre és beszélje ki, bárkivel, akivel gondja támad, különösen az ellenkező neműekkel.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kevés fizikai erőt érez ma önmagában, minden valószínűség szerint semmi kedve sem lesz ma birokra menni senkivel. Jó lenne, ha nyugton tudna maradni és megpróbálna relaxálni. Önérvényesítői képessége ma nem túl magas, legjobb, ha későbbre halasztja a megmérettetését.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma a munkahelyén nem túl jó a hangulat, a legjobban akkor cselekszik, ha nem csak a saját hasznát nézi, meg kell próbálnia mások hasznára is lenni és akkor ez kölcsönösen gyümölcsöző lehet. Vállalhat önzetlen, önkéntes feladatokat, mindenképpen vegye figyelembe a többieket is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold támogatni fogja önt ma a kreativitásban, jobbnál jobb módszerek jutnak az eszébe, azonban a szerencsejátékokat jobb, ha messze elkerüli, mert a Hold nem ad támogatást a spekulációkban. Ma inkább románcra vágyik, mint szexre és hajlamos lehet idealizálni a szeretett személyt.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Családi élete most némi zavart okoz önnek, komolyabb változáson megy keresztül. Előfordulhat az otthonában némi javításra vagy felújításra szoruló víz-, esetleg gázvezeték. Az is lehet, hogy egy családtag váratlanul önhöz költözik, és ez okoz kisebb fejfájást.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Kommunikációja olyan zavart és homályos lehet a mai napon, hogy ebből kisebb-nagyobb félreértések adódhatnak közvetlen környezetében. Ha lehet, a legvilágosabban fejezze ki magát, még csak véletlenül sem hagyjon magán támadási felületet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma nem túlzottan tárgyilagos, ez az idő nem alkalmas a hazárdírozásra. A cél az, hogy alakítson ki egy kicsit gyakorlatiasabb szemléletmódot az anyagiak területén. Némi veszteség is érheti a mai nap folyamán.


Halak: II. 19. - III. 20.
Nem a valóságnak megfelelően látja magát és másokat sem. Nem jó időszak a mai semmiféle tárgyalásra. Próbáljon meg inkább csak hátradőlni és megfigyelni mi történik ma ön körül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: